2024. már 05.

Állítsátok meg Klári nénit!

írta: Gyurbán Fektor Fanyarország Sinisterelnöke
Állítsátok meg Klári nénit!

Pedig most tényleg nagyot botlottak. A NER 14 éve alatt ekkora böszmeséget, ekkora karakter-öngyilkossági kísérletet még nem láttunk.

Pedig már a németországi elemzők is arról cikkeztek, hogy ilyen gyenge és visszafogott Orbán-beszéd, mint az idei évértékelő még nem született.

Pedig egy csapat influenszernek sikerült az utcára hívnia 150 ezer olyan embert, akiknek amúgy herótjuk van az összes párttól.

Pedig már azt hihettük, hogy végre valódi tartalommal, valódi közéleti cselekvéssel telik meg március tizenötödike. Ha mást nem (mert hát az "ellenzéktől" ilyet mi már nem is várunk), annak a megtelt hócipőjű NER-katonának a képében, akinek a lejáratására valamiért fontosnak érezte a hatalom egy kazal pénz elköltését.

Lehet, hogy tényleg elhangzott volna valami érdekes ott, az Operánál - már nem tudjuk meg soha.

troll-blue.pngMert megjöttek ők. Ők, akik szintén az utcára tudtak vinni, na nem százötvenezer, de durván ezerötszáz tüntetőt, mínusz az egyenkabátos pártaktivisták tömege. Ők, akik olyan dolgot követeltek, a közvetlen államfőválasztást, amiről alig akadt a médiában politológus vagy újságíró, aki ne vezette volna le, hogy miért ormótlan ostobaság.

Ők, akik először ízléstelen minősítgetésekkel, majd még ízléstelenebb laptopmatricákkal támadták a jó ízlést, de most megtalálták a tökéletes fegyvert: az óriásplakát-kampányt.

Az orbáni hatalomgépezet, ami eddig mindig uralni tudta a magyar közéletet, szemmel láthatóan ütemet tévesztett. Megbicsaklott egy pillanatra.

De hát épp az ilyen esetekre óvja-nevelgeti a NER a maga kis ellenzékét majd' másfél évtizede. Szerencsére megérkezett Klári néni és Feri bácsi, a Gyurcsány-házaspár, akik a kegyelmi ügy kirobbanása óta éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy a Fideszt újra helyzetbe hozzák.

Úgy tűnik, végre sikerrel jártak. Ők, akik jó ötletnek gondolták az Isten és haza fogalmak után biggyeszteni a pedofília szót. Mert szerintük ez kifejez valamit. Vagy bármit. Ők, akik jó ötletnek gondolták, teljesen védhetetlen módon, egy nyilvánvalóan hazug és szellemtelen szójáték keretében "összepedofilozni" a komplett Fideszt és  azon emberek tömegeit, akik ilyen vagy olyan okból rájuk szavaztak.

Senki ne higgye, hogy Klári néniék (vagy akár a Momentumos pajtásaik) nincsenek tisztában azzal, hogy a "pedofidesz" jellegű támadásokra hetek óta készen állnak a kommunikációs modulok a propagandagyárban.

Pontosan tudják. Azért csinálják.

A Demokratikus Koalíció, vagyis a Gyurcsány-házaspár 2006 Bt. plakátkampányának egyetlen célja, hogy ezeket a kommunikációs modulokat most majd minden csövön pumpálhassa a NER. És hogy abban az esetben, ha akadt az országban elbizonytalanodó Fidesz-szavazó, az most a plakátok láttán "megajóqrvaanyátok" felkiáltással húzzon be minden létező ikszet a Fideszre a következő 14 évben is. (Érdekes meglepetése is van azért az "Isten, haza, p#" plakátötletnek: tegye fel a kezét, aki egy hete meg tudta volna mondani, hogy létezik még Független Kisgazdapárt!)

Természetesen a Fidesz nem pedofil. És a szavazói sem azok. Sőt, mint azt mindenki tudja, maga a kegyelmet kapott K. Endre sem volt az. Ezt csak az nem tudja, aki az elmúlt heteket egy kő alatt töltötte, vagy megélhetési ellenzéki.

Attól tartok, megint minden menthetetlenül összegyurcsányozódott. Épp ez volt a cél. Nem hittem volna, hogy valaha is sikerül az ellenzéknek színvonalban alulmúlni az "O1G", a "bajszos sz*r" és a "csutipatkány" szlogeneket, de Feri bácsi és Klári néni szorgos csapata páratlan irodalmi bravúrokra képes, ha a megélhetésük múlik rajta.

Egy dolog mindenesetre világosan látszik: amit Magyar Péter mondott, és amit az Árnyékmandátum blogon tíz éve meggyőződéssel hangoztatunk, igaz.

A NER csak az ellenzékével együtt bukhat meg.

Majd egyszer. Máskor.

 

[A kép eredetijének forrása itt.]

Szólj hozzá

legalja elitváltás Momentum refuse|resist viharvárás szellemi ugar naftalinszag MSZP/E14/PM/DK NERror