2015. jan 26.

Programajánló NER-vasárnapokra

írta: Önkéntes Véradó
Programajánló NER-vasárnapokra

Most már biztosnak tűnik, hogy a KDNP elnevezésű szélsőséges szerepjáték-klub (a.k.a. A Fidesz SZDSZ-e) kenderkócból kipattant ötlete, a vasárnapi boltbezárás szeretett hazánk, Kafkanisztán hétköznapjainak (vagyis hétvégéinek) szerves részévé válik.

Az így ránkszakadó szabadidő hasznos és kellemes eltöltésére lenne néhány javaslatom. Mindenképpen olyan programokra van szükség, melyek közösségépítők, a szabad levegőre csábítanak kicsiket és nagyokat egyaránt, továbbá az egész család jól érezheti magát rajtuk.

1. Tüntetés a politikai elit leváltásáért

Minden vasárnap vonuljunk utcára, és követeljük annak törvénybe iktatását, hogy a következő 20 évben nem lehet a parlament tagja olyan személy, aki az elmúlt 20 évben tagja volt, továbbá követeljük az országgyűlés feloszlatását és új választások kiírását. Mert vagy az egész bagázst zavarjuk el, vagy mind a nyakunkon marad. Igen, ez a Te kedvenc politikusodra is vonatkozik.

2. Templom-blokád

A papok is emberek. Nekik is joguk van a pihenéshez, a szabad vasárnaphoz. Így ne várja el tőlük senki, hogy a fogyasztók olyan igényeit elégítsék ki a hét utolsó napján, melyet a hét egyéb napjain is ki lehetne elégíteni. Az egész csak szervezés kérdése, az emberek biztosan hamar megszokják majd az új rendszert, sőt támogatni fogják a vasárnapi templom-bezárást.

3. Puszilj meg egy fideszest!

Érdekes és izgalmas kísérlet, mely kicsit közelebb hozzák egymáshoz az embereket ebben a rideg, elidegenedett világban. Ha valakiről tudod vagy megtudod, hogy a Fideszre szavazott, nyomj egy cuppanós puszit az arcára! Mindenki követhet el hibát, és amúgy se lett volna jobb a másik banda sem. Akkora szeretetcunamit indíthatunk útjára, amekkorát a legutóbbi Békemenet óta nem látott ez az ország! Öleljük hát meg egymást!

 

Szólj hozzá

elitváltás unortodoxia refuse|resist Kafkanisztán Barackfa-álmodás KDN"P"