2013. aug 28.

Tortacsata 2014

írta: Önkéntes Véradó
Tortacsata 2014

Ha Attila már Ferencben, Gáborban és Andorban látja a potenciális szövetségest, akkor nagyobb gáz van a baloldalon, mint bárki gondolta.

"Ha pedig ez továbbra is elfogadhatatlan lesz az Együtt 2014-PM-nek, akkor az MSZP valóban megvalósíthatja az egyébként már jó ideje létező B tervét egy új baloldali szövetség létrehozásáról Gyurcsány Ferenc DK-jával, Fodor Gábor liberálisaival és Schmuck Andor MSZDP-jével."

http://index.hu/belfold/2013/08/28/nyilt_haboru_johet/


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon drukkolok Attilának. Őszintén kívánom, hogy teljesüljön az álma, és baloldali miniszterelnök-jelöltként ő vezethesse ezt a büszke szövetséget a totális vereségbe.

Nagyon drukkolok az MSZP-nek is. Remélem, hogy nem bizonytalanodnak el a választásig hátralévő hónapokban, és tényleg magukra kötözik holtsúly gyanánt ezt a három minipártot, leküzdve így a népszerűségüket kb. a mostani szint felére.

Hogy a többi ellenzéki párt közül melyik tudja majd megugrani a bejutási küszöböt, nos, szerintem ez lesz a 2014-es választás igazi meglepetése. Meg az, hogy a Fidesz szimplán csak győz, vagy újra összejön neki a kétharmad.

Ha van egy kis szerencséje a magyar baloldaliságnak, akkor 2018-ig szublimál az összes Mókus-őrs, DK-stul, MSZP-stül, E14-PM-estül - búcsúzik Attila és Gordon, elnyeli a történelem Ferenc daliás alakját.

És akkor létrejöhet egy olyan baloldal, ami nem csak leváltja a Fideszt, de rögtön a fent említett pártok után is küldi. Le, a süllyesztőbe.

Szólj hozzá

elitváltás MSZP/E14/PM/DK tortacsata