2014. nov 28.

Drog rossz, értem?

írta: Önkéntes Véradó
Drog rossz, értem?

brog.pngAz, hogy a Hír tévé stábja szerint 2014-ben el lehet hitelteleníteni egy embert azzal, hogy 11 évvel ezelőtt 0,19 gramm füvet találtak nála a rendőrök, olyan szintű realitásérzék-vesztést jelez, amin már nevetni sem lehet, csak szánakozni.

Ez legfeljebb a Hír tévé törzsnézői szemében számít bűnnek, de hát ők az unorthodox magyar modellben is hisznek, meg abban, hogy aki füvezik, az pár hónap múlva már vénásan lövi a heroint, ahelyett, hogy házipálinkát vedelne vakulásig, mint más rendes igazmagyar ember.

Egy eltűnőfélben lévő korszak naftalinszagú harsonásai ők, akik azzal látják jónak védelmezni a kereszténykonzervatív értékrendet, hogy lakáskocsmákat buktatnak le, meg 11 éves füvezős sztorikat rángatnak elő.

Legalábbis szeretnék hinni ebben. Szeretném hinni, hogy az a korszak, amelyben a híradásokat Hír tévék és Kálmán Olgák, Klub rádiók és Papp Dánielek szolgáltatják, alakítják és manipulálják, szép lassan eltűnik. Mert addig, amíg ez nem történik meg, sajnos alig van esélyünk a politikai elit leváltására és a régi, 20. századból örökölt képviseleti struktúrák átalakítására.

 

(A kép illusztráció, a 2008-as kendertüntetésen készült. Forrás: Demokrácia 3.0)

Szólj hozzá

civilek elitváltás médiafika